Over Smeijers Koudetechniek

Smeijers Koudetechniek BV is al meer dan 27 jaar een begrip in de sector. U kunt op ons rekenen voor het beste advies. Wij zijn specialist op het gebied van levering, installatie en onderhoud van koudetechnische installaties en airconditioningsystemen.

Onze diensten:

Ons doel is u te ‘ontzorgen’

Wij letten op alles, zodat u uw hoofd koel kunt houden en zich kunt richten op uw corebusiness. Met aandacht voor detail realiseren wij nieuwbouwprojecten en service- en onderhoudswerkzaamheden.

Koudetechniek

Duurzame koelcellen bouwen zodat uw producten op de juiste temperatuur bewaard worden en de kwaliteit van uw producten gewaarborgd blijft.

Airconditioning

Airconditioning is onontbeerlijk voor een comfortabel binnenklimaat. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van de voordelen van airconditioning.

Klimaattechniek

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan luchtkwaliteit in woningen en bedrijven. Een goed prettig en gezond werk- en leefklimaat is belangrijk.

Waterpompen

Op een energiezuinige manier verwarmen? Dan kiest u voor de warmtepomp.

Service & Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de (verplichte) periodieke controles en onderhoud volgens de actuele wet- en regelgeving door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt. Een goede en betrouwbare service is van belang voor het behoud van uw installatie. Wij laten u niet in de kou staan en helpen u graag vooruit.

Oplossingen zonder omwegen

Voor elke situatie leveren wij de juiste installatie.