Koudetechniek

Duurzame koelcellen bouwen zodat uw producten op de juiste temperatuur bewaard worden en de kwaliteit van uw producten gewaarborgd blijft. Smeijers Koudetechniek is specialist in het bouwen van koelinstallaties op maat. Het optimaal en duurzaam bewaren van uw producten vraag om kennis en vakmanschap. In nauw overleg met u zoeken wij naar dé juiste oplossing die aansluit bij uw wensen en budget. Uiteraard werken wij uitsluitend met apparatuur en producten van kwaliteit.

Professioneel advies op maat nodig?

Neem contact op met Smeijers Koudetechniek om vrijblijvend kennis te maken.

Service & Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de (verplichte) periodieke controles en onderhoud volgens de actuele wet- en regelgeving door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt. Een goede en betrouwbare service is van belang voor het behoud van uw installatie. Wij laten u niet in de kou staan en helpen u graag vooruit.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk onze andere diensten.

Airconditioning

Airconditioning is onontbeerlijk voor een comfortabel binnenklimaat. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van de voordelen van airconditioning.

Klimaattechniek

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan luchtkwaliteit in woningen en bedrijven. Een goed prettig en gezond werk- en leefklimaat is belangrijk.

Warmtepompen

Op een energiezuinige manier verwarmen? Dan kiest u voor de warmtepomp.