Klimaattechniek en luchtbehandeling

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan luchtkwaliteit in woningen en bedrijven. Een goed prettig en gezond werk- en leefklimaat is belangrijk. Wij bieden maatwerk oplossingen voor elke situatie. Naast installatie, zijn wij kundig in het berekenen van de capaciteit, het uitbrengen van advies en het onderhouden van de installaties op het gebied van nieuwbouw en renovatie.

Professioneel advies op maat nodig?

Voor professioneel advies kunt u altijd contact opnemen met Smeijers Koudetechniek.

Service & Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de (verplichte) periodieke controles en onderhoud volgens de actuele wet- en regelgeving door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt. Een goede en betrouwbare service is van belang voor het behoud van uw installatie. Wij laten u niet in de kou staan en helpen u graag vooruit.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk onze andere diensten.

Airconditioning

Airconditioning is onontbeerlijk voor een comfortabel binnenklimaat. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van de voordelen van airconditioning.

Koudetechniek

Duurzame koelcellen bouwen zodat uw producten op de juiste temperatuur bewaard worden en de kwaliteit van uw producten gewaarborgd blijft.

Warmtepompen

Op een energiezuinige manier verwarmen? Dan kiest u voor de warmtepomp.