Airconditioning

Airconditioning is onontbeerlijk voor een comfortabel binnenklimaat. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van de voordelen van airconditioning. Op warme dagen zorgt airconditioning voor koeling en bij koudere dagen kan het ook voor verwarming zorgen.

Professioneel advies op maat nodig?

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken en hebben voor de zakelijke markt en particuliere markt een passend advies om de ideale klimaatcondities te realiseren. Ook onderhoud aan uw apparatuur is voor ons geen probleem. Neem contact op met Smeijers Koudetechniek voor duurzame en slimme oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing. Zo zit u er altijd koeltjes bij.

Service & Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de (verplichte) periodieke controles en onderhoud volgens de actuele wet- en regelgeving door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt. Een goede en betrouwbare service is van belang voor het behoud van uw installatie. Wij laten u niet in de kou staan en helpen u graag vooruit.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk onze andere diensten.

Koudetechniek

Duurzame koelcellen bouwen zodat uw producten op de juiste temperatuur bewaard worden en de kwaliteit van uw producten gewaarborgd blijft.

Klimaattechniek

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan luchtkwaliteit in woningen en bedrijven. Een goed prettig en gezond werk- en leefklimaat is belangrijk.

Waterpompen

Op een energiezuinige manier verwarmen? Dan kiest u voor de warmtepomp.