Warmtepompen

Op een energiezuinige manier verwarmen? Dan kiest u voor de warmtepomp. Een goede warmtepomp zorgt voor verwarming op koudere dagen, voor koeling op koudere dagen en kan helpen bij bevochtiging of ontvochtiging. Het is een vorm van luchtbehandeling vooral bedoelt voor warm tap water, verwarming, vloerverwarming en luchtverwarming en dé oplossing voor bedrijven of particulieren die graag energie willen besparen en bij willen dragen aan een milieuvriendelijke omgeving. Warmtepompen gebruiken aangezogen lucht om de verse buitenlucht op te warmen of te koelen.

Sparren over duurzame en slimme oplossingen?

Neem contact op met Smeijers Koudetechniek voor duurzame en slimme oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing.

Service & Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de (verplichte) periodieke controles en onderhoud volgens de actuele wet- en regelgeving door heel Nederland, dus altijd bij u in de buurt. Een goede en betrouwbare service is van belang voor het behoud van uw installatie. Wij laten u niet in de kou staan en helpen u graag vooruit.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Bekijk onze andere diensten.

Koudetechniek

Duurzame koelcellen bouwen zodat uw producten op de juiste temperatuur bewaard worden en de kwaliteit van uw producten gewaarborgd blijft.

Airconditioning

Airconditioning is onontbeerlijk voor een comfortabel binnenklimaat. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van de voordelen van airconditioning.

Klimaattechniek

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan luchtkwaliteit in woningen en bedrijven. Een goed prettig en gezond werk- en leefklimaat is belangrijk.